Крстовић је озбиљан залог за будућност

Првенац против Мачве можда је најава да би млади Крстовић, док се потпуно не ремонтује позиција шпица, могао да буде прва виолина у домаћој лиги.

Црвена звезда има максималан учинак после три кола Суперлиге, а на јучерашњем мечу против Мачве, првенац у нашем дресу постигао је млади Никола Крстовић. Нападач из Црне Горе на тај начин је потврдио свој квалитетан рад на припремама, и можда се шефу струке, Дејану Станковићу, већ сада наметнуо као примарно решење у нападу, у домаћој лиги.

Подсетимо, црвено-бели тренутно имају четири нападача која конкуришу за први тим, и то су, поред Крстовића, још и Томане, Боаћи, и Павков. Међутим, свако од поменутих нападача има своју врсту проблема која је широм отворила врата младом Крстовићу, који се у домаћој лиги рачуна као бонус играч (има српско држављанство,  и рођен је након 01.01.1999). Томане је на старту имао проблема да уђе у гол шансе, док су Боаћи и Павков због повреда били ван пуног тренажног процеса. Уколико Крстовић настави вредно да ради, нема сумње да ће бити озбиљан залог за будућност, и играч који би у наредним годинама могао да буде један од легитимних чланова нападачке ротације.

У плану је решавање позиције нападача пре почетка првог кола квалификација, у којем ће Црвена звезда угостити екипу Еуропе, шампиона Гибралтара, а уколико се случајно тај посао одужи, Крстовић би могао да добије шансу и на европској сцени.