Ленгстон Хол: Не могу да дочекам да се сретнем са навијачима

Нови плејмејкера црвено-белих, Ленгстон Хол, ове сезоне први пут ће играти у Евролиги, а како сам каже, на то гледа као на један велики изазов у каријери. У првом интервјуу као кошаркаш Црвене звезде, истиче да се током сезоне могу очекивати успони и падови, јер је у тиму доста нових играча. Такође, имао је и поруку за све навијаче Звезде о којима је чуо много лепих речи.

ФОТО: ККЦЗ

По самом доласку у Београд Хол је изнео очекивања за наредну сезону:

– Пре свега треба да идемо утакмицу по утакмицу. Као што сте већ рекли Евролига је најбоље такмичење у Европи, узбуђен сам што ускоро почињемо и што ћу ускоро упознати саиграче. Ипак, мислим да је пут до успеха ићи утакмицу по утакмицу, да свакој утакмици приступамо са много енергије, да играмо чврсто и бринемо о себи.

О тренеру Саши Обрадовићу има само лепе речи и не крије узбуђење што ће имати прилику да сарађује са њим.

Тренер Обрадовић је невероватан. Играли смо један против другог прошле сезоне када је водио Монако. Од играча који су сарађивали са њим нисам успео да чујем ништа друго осим невероватно позитивних ствари. Не могу да дочекам да учим од њега и да кренемо да радимо заједно.

О навијачима Црвене звезде и препознатљивој атмосфери на домаћем терену чуо је много, а нада се да ће убрзо ситуација дозволити да то доживи. За сам крај имао је и поруку за све Звездаше.

Искрено, имамо много нових играча у екипи и због тога би могло да буде успона и падова у сезони. Ипак, на крају крајева, мислим да је важно да увек играмо чврсто. Не могу да дочекам да се сретнем са навијачима. Као што сам рекао већ, чуо сам да су то једни од најбољих навијача у Европи. Не могу да дочекам да вас видим ускоро.