Милојевић пред Напредак: Сви у Крушевац по титулу!

Фудбалерима Црвене звезде недостаје још једна победа како би математички обезбедили титулу шампиона Србије. Прилику да је изборе изабраници Владана Милојевића имаће у четвртом колу плеј-офа Суперлиге Србије у оквиру кога гостују екипи Напретка у Крушевцу у недељу, 29. априла, од 16 часова.  

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред  овај дуел.

– Позвао бих навијаче да у што већем броју дођу у Крушевац и да подрже ове момке, јер су они то заслужили. Настављамо плеј-оф, играмо против екипе која је добро одиграла комплетно такмичење до сада и једине екипе са којом ми имамо негативан скор. У Крушевцу смо изгубили, а на Маракани смо освојили по бод и пробаћемо да то сутра исправимо. Што се нас тиче припремамо се као и за све утакмице до сада, амбијент у Крушевцу је увек јако леп, Крушевљани воле свој клуб и свој град и они и заслужују Напредак  овакав какав јесте. Они су искусна екипа, искусно вођена, једни су од ретких који имају стабилног финансијера и то се одражава и на њихову игру – рекао је Милојевић.

Осим играча који ће одсуствовати због картона наш стручни штаб нема проблема са играчким кадром.

– Сутра неће моћи да наступи Родић због црвеног, као ни Милијаш због парних жутих картона. Данас после тренинга видећу на које играче ћу моћи да рачунам за утакмицу у Крушевцу.

Наш стратег осврнуо се и на речи свог колеге Милорада Косановића који са клупе предводи Напредак.

– Он је заиста искусан тренер, његове изјаве су увек игра речи. Прошли пут је акценат бацио на поштено суђење, овог пута на то славље титуле у Београду. У сваком случају респектујем господина Косановића и не бих даље коментарисао. Нама математички недостаје још једна победа, али екипа као што је Црвена звезда у свакој утакмици мора да иде на победу, да игра добро, па чак и у пријатељском сусрету. Даћемо све од себе и сутра у Крушевцу, ово је спорт и видећемо како ће се завршити утакмица – поручио је Милојевић.