„Мотивисала нас је изванредна атмосфера на клупи“

Нису кошаркаши Звезде дозволили Барселони да их понизи као што се дешавало другим екипама ове сезоне у Евролиги, добро су одиграли друго полувреме и ни у једном тренутку се нису предавали. Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић истиче да је за то заслужна одлична атмосфера на клупи и да га то јако радује. 

фото: ккцз

Након овог меча Саша Обрадовић је истакао:

Честитке Барселони, заслужили су победу без икакве сумње. Имали смо одређених проблема да играмо против тако организованог, „великог“ и атлетски снажног тима, али сам задовољан другим полувременом и целокупним напором тима. Нисмо одустајали, борили смо се до краја и то је врло позитивна ствар за нас. Имам замерки на прву четвртину, знам и свестан сам да је Барселона један од најбољих тимова у Европи, али можда је и утакмица у Милану утицала на нас у првој деоници. Још једна врло позитивна ствар коју бих истакао је изванредна атмосфера на клупи која нас је мотивисала, али и мене лично и то је велико охрабрење за будућност. Мислим да ће бити још пријатних изненађења од нашег тима у овој сезони – рекао је тренер Црвене звезде након меча у Барселони.

У наредном колу Црвена звезде мтс дочекује екипу Анадолу ЕФЕС-а, док већ у понедељак игра и меч 8.кола АБА лиге са Партизаном у хали спортова “Ранко Жеравица”.