НА ДАНАШЊИ ДАН: Боаћијев пројектил трасирао пут ка европском пролећу!

На данашњи дан 2017. године Црвена звезда је гостовала Келну у оквиру 2. кола Лиге Европе. Наши момци су били бољи од домаћина и победом направили велики корак ка европском пролећу. 

Чета Владана Милојевића ношена подршком Делија који су у великом броју допутовали у Немачкој савладала је екипу Келна резултатом 0:1. Стрелац јединог гола на тој утакмици био је Ричмонд Боаћи. Добио је нападач из Гане једну дугу лопту са десне стране, након што је успео да се загради и ослободи противничког играча упутио је снажан ударац са око 20 метара и погодио право у рашље.

Састав који је Владан Милојевић извео на тој утакмици био је следећи: Борјан – Стојковић, Ле Талек, Бабић, Гобељић – Доналд, Канга, Крстичић – Срнић, Радоњић – Боаћи.

Наш тим је одиграо изузетно добро прво полувреме где је поред гола Боаћија имао и још неколико добрих прилика за повећање предности. У другом делу меча, Келн је напао из свих снага, међутим мрежа Борјана остала је нетакнута. Овом победом Звезда је направила џиновски корак ка европском пролећу и показала свима да се вратила тамо где припада.