НА ДАНАШЊИ ДАН: Подршка Звездаша уочи историјских утакмица

На данашњи дан 17. априла 2015. године, кошаркаше Црвене звезде сачекало је изненађење испред Пионира пре тренинга, а уочи одлучујућих утакмица са Партизаном у полуфиналу АБА лиге која је доносила пласмаан у Евролигу.

Наиме, и поред предности домаћег терена који је Звезда извојевала убељиво у регуларном делу сезоне, Партизан је успео да савлада Звезду на гостујућем терену у другој утакмици полуфинала. Чинило се да ће том победом успети да дође до кључне предности јер су на ред долазиле две утакмице на њиховом терену, којима би могли да дођу и до финала АБА лиге али и пласмана у Евролигу.

Иако је већина Звездаша била скептична по питању наставка те полуфиналне серије, велика група се 17. априла 2015. окупила испред Пионира, дан пред трећу утакмицу, која је по многима била најбитнија у серији. Кошаркаши Црвене звезде су се скупљали пред вечерњи тренинг, а испред Пионира их је дочекало на стотине Звездаша који су их поздрављали и слали речи подршке. У једном моменту се и повела песма и аплаузи. Тренер Радоњић је на кратко прекинуо тренинг како би са целом екипом поздравио окупљене. Чини се да је овај скуп дао ветар у леђа Радоњићевим пуленима да задају коначни ударац. У настваку је део атмосфере испред Пионира тог дана, виђене кроз РСБ објектив.