Награђени Звездини златни ватерполо јуниори

Ватерполо клуб и Спортско друштво Црвена звезда организовали су свечани пријем и коктел ватерполистима Владимиру Мишовићу, Вуку Милојевићу и Марку Радовићу поводом освајања златне медаље на јуниорском Првенству света у Прагу.

Присутне званице, представнике медија, чланове, пријатеље и представнике клубова Црвене звезде поздравили су Игор Милојевић, генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда и директор Ватерполо клуба, проф др Петар Шкундрић, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда и др Небојша Човић, председник УО Спортског друштва Црвена звезда и председник КК Црвена звезда мтс.

Игор Милојевић није крио задовољство чињеницом да су сва три момка поникли у Црвеној звезди, а да су Марко и Вук од првог завеслаја чланови клуба.

– Добар дан свима, желим да вам се захвалим што се дошли. Желим и да се захвалим ватерполистима на предивном успеху, који није дошао преко ноћи. Моје велико задовољство, моја велика част је што могу данас овде да вас поздравим испред Спортског друштва Црвена звезда, и да са вама заједно сумирам један мукотрпни и велики рад, који сте ви заслужено крунисали медаљом светског шампиона. Поносан сам јер су ова деца порасла поред деца, порасла су у условима о којима не желим баш сад пуно да причам, али захваљујући вама будуће генерације имаће прилике да раде у много бољим условима и имаћемо једну светлу будућност у ватерполу. Желим да се захвалим и Ватерполо савезу Србије који вам је омогућио тај несметани рад, два и по месеца сте много радили. Овом приликом бих се захвалио и вашем селектору, Урошу, који је својом енергијом допринео да репрезентација Србије буде то што јесте. А пре свега, вама хвала од срца. Не бих да вам одузимам време, да вас враћам у прошлост, не бих да вас подсећам какви сте слатки, мали медведићи били. То ће остати за сва времена. А ви сте, једноставно, неко ко је узор и перспектива свим члановима Ватерполо клуба Црвена звезда, и пут ка ономе чему ћемо посветити пажњу. Млађе категорије и на који начин се долази до репрезентације, на који начин се долази до првог тима. Само рад, рад и рад. Желим вам пуно успеха у даљој каријери, хвала свим ватерполистима Црвене звезде, који су били и отишли, који су правили историју клуба. Без вас данас не бисмо били овде.