Наставља се финална серија КЛС-а, СВИ У ПИОНИР!

Кошаркаши Црвене звезде и Партизана одмериће снаге по трећи пут у финалној серији Кошаркашке лиге Србије, а биће ово чак шести сусрет вечитих ривала у веома кратком временском интервалу. Резултат у серији је изједначен, а вечерашњи сусрет би могао бити кључан.

Може се рећи да су навијачи Црвене звезде подбацили ненапунивши халу Пионир до врха на првој утакмици финалне серије, као што је то био случај током плеј-офа АБА лиге. Без обзира на то, играчи су борбеном игром на терену успели да остваре победу у тој утакмици, али вечерас је прилика да се ми навијачи искупимо. О значају овог сусрета сувишно је и говорити. Вечерашња утакмица почиње у 19:00, а као и за претходну утакмицу, улаз је бесплатан.

Прве две утакмице је обележила велика доза нервозе, како на терену, тако и ван њега. Навијачи су имали прилике да виде две потпуно различите утакмице, али обе са пуно преокрета и неивесности. Нема сумње да нас и вечерас очекује једна ратоборна утакмица. Црвена звезда ће бити лишена помоћи играча који већ дуже нису у саставу због повреда, а одлука да ли ће Добрић играти, који се повредио током друге утакмице, биће донета пред сам почетак меча, како је рекао тренер Милан Томић.

За оне који нажалост неће бити у могућности да уживо присуствују утакмици у хали „Александар Николић“, пренос је обезбеђен на телевизијама О2 и Аренаспорт.