Навијачи Звезде из Црне Горе: СПРЕМА СЕ ВЕЛИКА КРАЂА!

Већ неколико дана од Звездиних навијача широм региона добијамо велики број порука којима упозоравају на нечасне радње које су примећене уочи текућег плеј-офа АБА лиге. Посебно се истичу навијачи Звезде из Црне Горе, а преносимо детаље поста нашег форумаша.

У својој поруци истиче: „овамо је јавна тајна да су председник КК Будућност и црногорски премијер на руке исплатили неке од судија које имају највише шанси да добију прилику да суде, није тешко ни закључити о којим се судијама ради ако се погледају предходна финала.“ У наставку додаје да обојица имају личне циљеве по питању узимања регионалне титуле. Наставља, да је судија Драгојевић (који је имао низ скандалозних одлука у трећој полуфиналној утакмици) у блиској вези са председником КК Будућност, али и страствени навијач другог београдског клуба и „да је лично много гадно примио пад династије КК Вујошевић“. Детаљно илуструјући лик и дело дотичног, објаснио је на форуму о каквом се човеку ради. Крај његове поруке преносимо у целости:

„Ово вам све прича особа која је из истог кварта као и судија. Е па сад пробајте да замислите колики ће бити притисак на судије кад су се максимално ангажовали да нас елиминишу већ у полуфиналу. Ситуација се мора схватит крајње озбиљно.“

РСБ редакција се захваљује свим Звездашима који нам свакодневно пишу и указују на ове нечасне радње, а ми ћемо их и даље преносити у име „свих нас у црвено белом“.