НЕВЕРОВАТНО: Навијачи Звезде поклонили ККЦЗ око 30.000 евра!

Са поносом вас обавештавамо да су навијачи Црвене звезде у акцији „Донирај и доминирај“ до сада сакупили око 30.000 евра, и тиме показали своју оданост кошаркашком клубу и подршку за све оно што он чини у протеклим сезонама.

Управо на РСБ форуму зачета је идеја о помоћи нашем Кошаркашком клубу која је прерасла у акцију Донирај и Доминирај. Циљ акције је свако финансијска помоћ клубу али пре свега омасовљавање чланства. И поред слабе медијске пропраћености акција је узела маха. До сада је евидентирано 662 уплате од стране 523 донатора. До сада је сакупљено 2,118,020.60 динара, 7,630.72 евра, 1,361.76 долара и  2,860.00 швајцарских франака. То укупно даје цифру од око 3 милиона динара или тачније 28,820 евра Све појединачне уплате су евидентиране и могу се пронаћи у табели, која је објављена на званичној страници клуба и која се редовно допуњава.

За највеће донаторе спремљени су специјални поклони. Наиме сваки донатор преко 100.000 динара добија дрес Црвене звезде који је потписан од свих првотимаца у протеклој сезони. До сада је поклоњено 8 дресова а у понуди је остало још 4.  Три дреса су завршила у Швајцарској, два у Србији, један у Аустрији, један у Америци и један у Аустралији, а највећи број ових донатора су и чланови нашег форума.

Искористили би прилику да позовемо и остале Звездаше да узму учешћа у овој акцији. Као што је и речено циљ је пре свега омасовљавање па је свака уплата добродошла. Да подсетимо тренутно чланска карта Кошаркашког клуба Црвена звезда је 1000 динара, те уколико донатор у збиру својих уплата пребаци ову своту биће аутоматски члан клуба. Акција ће наставити да се шири. Спремљени су флајери како за Србију тако и за иностранство. Флајери ће доћи до свих већих градова у Европи где ће их волонтери делити по кафићима и ресторанима у којима се сакупља наша дијаспора. Уплате су могуће на више начина, а свакако је један од најједнсотавнијих преко „Пеј Пала“. Све информације везане за ову акцију можете пронаћи на званичној страници клуба. РСБ екипа ће и даље свесрдно помагати све наредне кораке по питању акције: ГРУДВА СЕ КОТРЉА – ДОНИРАЈ И ДОМИНИРАЈ!

Тема ДОНИРАЈ И ДОМИНИРАЈ