НОВА ПОЈАЧАЊА Звезда близу договора са двојицом центара!?

Како РСБ сазнаје, наш кошаркашки клуб на прагу је довођења играча на позицији „пет“. И то не једног, него – двојице! Преговори са обојицом кошаркаша су у поодмаклој фази, а како се незванично може чути, обојица су реномирани и добро познати евролигашки играчи.

Главни тренер Милан Томић више пута је истицао значај дубине клупе за остваривање свих циљева и неометан рад, па не чуди жеља за довођењем више квалитетних играча на једној позицији. Ипак, неочекивана је новост да клуб озбиљно преговара са двојицом квалитетних центара и да их Томић обојицу види у својим замислима.

Од појачања је досад стигао „само“ Дерик Браун, а пажња је била посвећена продуживању уговора првотимаца који су освојили АБА и домаћу лигу. Била су очекивана још само два велика појачања, на позицијама плејмејкера и центра, али по свему судећи ће центарска линија бити и једна од јачих у Евролиги.

Евентуални договор са обојицом играча би под знак питања ставио будућност Душана Ристића и Николе Јовановића, који би вероватно постали прекобројни, након партија које је Мајкл Оџо пружио у завршетку прошле сезоне.

Без сумње нас чека паклених неколико дана, а време можете потрошити чекајући у реду за куповину сезонске карте на Малом Калемегдану. Подсетимо, претпродаја, по промотивним ценама, траје до 13. јула.