Одбојкаши без полуфинала

У другој утакмици четвртфинала плеј-офа за сениоре Војводина НС семе је остварила победу над Црвеном звездом 3:1 (14:25, 33:31, 20:25, 12:25) и пласирала се у полуфинале.

Црвена звезда је, иако без три играча из прве шесторке, пружила знатно бољу партију него у претходној утакмици одиграној у Новом Саду. На позицији техничара је играо Милош Поповић, на примачким позицијама Лука Тадић и Александар Андоновић, Стефан Фет и Данило Илић на месту средњих блокера, а Вања Еремић је и овога пута био либеро.

После убедљиво добијеног првог сета гостујући играчи су наишли на далеко већи отпор наших играча. Имала је Црвена звезда прву сет лопту на 24:21, али после много узбудљивих надигравања овај сет осваја на 33:31.

И наредни сет је био неизвестан до саме завршнице у којој је екипа Војводине НС семе у свом најјачем саставу успела да преломи резултат у своју корист. У истом ритму гостујући тим наставља и следећи сет и осваја га без правог отпора наше екипе.

Најефикаснији играч утакмице је био Лазар Додић који је за Црвену звезду освојио 25 поена, док је Александар Благојевић Војводини НС семе донео 24 поена.