Oдбојкашице без успеха против Уба

У утакмици четрнаестог кола Суперлиге Србије за одбојкашице, екипа Уба је савладала Црвену звезду са 3:0 (25:21, 25:18, 25:19).

Постава Црвене звезде у саставу Мила Ђорђевић-Тара Таубнер, Невена Сајић-Милица Милуновић, Сара Вучићевић-Исидора Родић и либеро Катарина Вукомановић се супротставила искусној екипи са Уба, лидеру првенства. Прилично изједначена игра обе екипе је била виђена до половине првог дела утакмице. Пошто су Убљанке направиле разлику од три поена на 14:17, Владисављев је покушао да преокрене резултат дуплом изменом, уводећи у игру Јовану Симић на позицију техничара и Ању Ашоњу на место коректора. Како се предност гошћи повећавала, при скору 17:22 је у игру увео Јелену Делић уместо Саре Вучићевић на позицију средњег блокера. Иако су наше девојке освојиле још четири поена у овом сету, било је касно за преокрет, и гошће освајају први сет.

Александар Владисављев у другом сету уводи исту поставу уз новог либера, Кристину Станковић. После уводног одмеравања снага, гошће су оствариле позамашну разлику половином сета (10:16), и сачувале је до краја. У овом сету су минутажу делили коректори Таубнер и Ашња, као и техничари Ђорђевић и Симић.

У трећем сету на паркету се нашла постава Ђорђевић-Таубнер, Цветковић-Сајић, Делић-Родић и либеро Станковић. Како су гошће одмах повеле, Владисављев уводи Сару Вучићевић уместо Исидоре Родић, а на 11:17 и Јовану Симић уместо Миле Ђорђевић. До краја је одлучио већи број грешака играчица Црвене звезде, док су у редовима Уба прецизношћу истакле Вулин, Тривуновић и Кецман.