ОДЈЕЦИ ДИЈАГНОЗЕ: ЛЕКИЋ О „ДЕГЕНЕРИЦИМА“ И ОДГОВОР НЕБОЈШЕ ЧОВИЋА!

Дијагноза дегенерације Партизана са детаљним историјатом развоја болести учињена од стране председника КК Црвена звезда, приликом гостовања на телевизији „Happy“ изазвала је доста реакција.

Између осталих огласио се и председник удружења НУНС, Славиша Лекић, овога пута, са функције навијача Партизана, на Twitter-u кратким коментаром „Дегенерик Ћоки (ј)опет у елементу!“.

Имајући у виду овако, са више аспеката непримерену реакцију председника НУНС, позвали смо председника Небојшу Човића како би добили његов коментар:

„Да ли је ово речник човека који треба да служи као параметар за етику, кодекс, и морал новинара. Ако се овако понаша председник једног новинарско удружења као што је НУНС шта онда треба да очекујемо од медија који су под његовом ингеренцијом? Да ли могу да очекујем да сутра неко од новинара који су под Славишином ингеренцијом неког из Црвене звезде назове дегенериком? Чини ми се да је овде Славиша Лекић показао нескривену и острашћену припадност Партизану. Навијачи Црвене звезде, сигуран сам, су срећни што председник НУНС није навијач исте јер такви нам не припадају.

Сaмо је питање да ли је Славиша Лекић тај речник научио у својој кући или кафани, или биће да је то за њега исто. Црвена звезда за лепе текстове у медијима никада неће давати новац нити чинити  било какве услуге, ни Славиши Лекићу ни било ком другом медију ни појединцу ма колико они примитивни и простачки вређали Црвену звезду и појединце из ње.

Па и оглашавање Славише Лекића са ове позиције управо потврђује оно о чему сам причао. Без обзира на функцију у друштву и одговорност коју имају – увек ће се попут“спавача“ активиратати зарад одбране свог изопаченог система спортских вредности.

Што се тиче „Ћокија“, знам да би Славиша волео да сам то ја, али он без обзира у каквом је стању, верујем да зна и ко је то заиста и зашто баш мени качи ту етикету. Савест је чудо.

Чини ми се да бих можда могао да очекујем нормалан одговор од Славише Лекића за једно десетак година, чим буде изашао из стања делиријума, а дотле … шта да му радим. На жалост не могу да му помогнем.“