Одлука пада у Београду: Пораз бледе Звезде у Казахстану

Црвена звезда је изгубила од екипе Каирата у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона са 2:1.

Наш шампион доноси гол заостатка у Београд, где ће кроз седам дана морати да слави, уколико желиш пролаз у наредну рунду.

Звезда је овог поподнева показала веома забрињавајућу игру, која ће неће дати мира навијачима Звезде у наредних седам дана.

Од самог старта се видело да ће наш тим имати проблема на далеком истоку, пошто је Борјан већ у првом минуту имао самог играча испред себе.

Беззидејно и споро током већег дела меча, није могло да допринесе позитивном резултату, а голови су примани након невероватних грешка дефанзиваца.

Први гол је пао у 30. минуту након корнера, где нападач Каирата сам као дух закуцава лопту у мрежу са 5 метара. Други гол, поново након прекида, овога пута је „заспао“ Родић и оставио самог играча да ћушне лопту у мрежу са свега неколико метара.

Једини позитивни ефекти из игри нашег тима, виђени су у првих 20 минута наставка игре, где је наш тим дошао до изједначења након одличне полу контре.

Реванш је за седам дана у Београду и пред Звездом је озбиљан посао да надокнади минус. Пре свега због забрињавајуће лоше игре на старту сезоне.