ОК Црвена звезда потписала сарадњу са центром “Аналгесис”

У трофејној сали одбојкашког клуба клуба, генерални директор ОК Црвена звезда Никола Росић и доц др Саша Милићевић уговорили су сарадњу која ће нашим спортистима омогућити најбоље услове за опоравак.

фото: СДЦЗ

После потписивања пословно-техничке сарадње са Заводом за спорт и медицину спорта, сарадња са центром “Аналгесис” је била логичан корак, што је генерални директор ОК Црвена звезда Никола Росић назначио као значајну ствар за клуб.

– Направили смо сарадњу са Центром за бол и физичку терапију “Аналгесис” и доктором Сашом Милићевићем, која ће омогућити нашим спортистима, и млађим категоријама, најбоље услове за опоравак. То је за нас значајна ствар, јер су повредице и повреде саставни део спорта, а играчима и играчицама, људима у клубу, желимо да обезбедимо најбоље услове како би могли да се концентришу на терен. Идемо корак по корак, имамо зацртане циљеве и идемо ка њима. Фокусирани смо на тим, потребна су нам појачања у мушкој и женској екипи и радимо на томе пуном паром.

Доц др Саша Милићевић, специјалиста физикалне медицине и рехабилитације, изразио је задовољство због партнерства са Црвеном звездом и верује у успех сарадње.

– Искрено се надам да ће то највише значити самим одбојкашима и одбојкашицама, ја као специјалисте физикалне медицине и субспецијалиста медицине бола, искуством којим имам надам се да могу да им помогнем како бисмо могли да решимо све њихове текуће спортске повреде. Верујем да ће сарадња бити на обострано задовољство.