Омладинци гостују Анжеу

Омладинци Црвене звезде под командом Марка Неђића гостовање Анжеу у Француској у оквиру првог кола Лиге шампиона. Меч ће бити одигран 2. или 3. марта.

Биће наши бисери далеко најмлађи у елитном јуниорском такмичењу, али ова генерација важи за једну од најталентованијих у последњој деценији, о чему сведочи чињеница да су првом тиму Црвене звезде већ прикључени – Марко Ћопић, Никола Станковић и Марко Лазетић, момци који ће на пролеће бити једни од главних адута Марка Неђића.

Подсетимо, дечаци рођени 2002. године су освојили Омладинску лигу Србије и тако омогућили да, сада, изабраници Марка Неђића, шампиони Кадетске лиге Србије, буду у прилици да одмеравају снаге са јуниорским екипама широм Европе.

Лига шампиона за младе је и ове године подељена на два дела – на стазу освајача лига и стазу Лиге шампиона, али овог пута се у оба дела игра нокаут систем, и екипе ће моћи тек да се укрсте тек у трећем колу, тачније у осмини финала, што значи да наши бисери морају да елиминишу два противника да би стигли до тога, а игра се по једна утакмица. Први ривал је француски шампион Анже.