ОТКРИВАМО Лука Аџић је одбио уговор какав би пожелео сваки омладинац Звезде!

По свему судећи, један од најталентованијих играча Црвене звезде, Лука Аџић, неће продужити уговор са Црвеном звездом.

Наиме, представници Луке Аџића и руководство клуба нису успели да нађу заједнички језик око продужења уговора. Актуелни уговор истиче у јануару следеће године, када би Аџић могао да напусти клуб као слободан играч. О новом уговору преговарало се већ неко време, али без успеха. Како сазнајемо, Лука Аџић је, у сарадњи са својим заступницима, одбио уговор којим је пројектовано да буде један од најважнијих играча у тиму.

Према понуди, Аџићева плата би расла сваке године, па би у првој сезони примао 180.000 евра годишње, а сваке године плата би расла за 60.000 евра, све до последње, четврте године уговора, када би она износила пуних 360.000 евра! Примера ради, то су годишњи износи појединих носилаца игре и потенцијалних појачања, па је јасно да би спортски сектор клуба на Аџића веома озбиљно рачунао.

Уз то, Аџићу су понуђени и остали финансијски бонуси, и лични и тимски, па би за пласман у групну фазу Лиге шампиона инкасирао 100.000 евра, а за титулу и групну фазу Лиге Еврое по 50.000. Клуб је понудио и бонусе који се тичу броја постигнутих голова и асистенција, али и, у зависности од залагања, капитенску траку након одлазака играча који је тренутно задужују!

Ипак, Лука Аџић је све то одбио. Према информацијама до којих смо дошли из више извора, веома је близу потписивања уговора са белгијским Андерлехтом. Из незваничних извора сазнајемо и да Аџић, наводно, није задовољан третманом у клубу и да сматра да га је клуб спутавао у развоју.