Отворена прва званична клупска продавница КК Црвена звезда!

Након пуштања у рад новог сајта, маркетинг кошаршкаког клуба наставља са одличним радом. Данас је у склопу дворане ’’Александар Николић’’, између службених улаза један и два, отворена прва званична клупска продавница КК Црвена звезда. 

ФОТО:ККЦЗ

До сада сте до црвено-белих дресова, мајици, дуксева, школског прибора, бројних других звездашких сувенира… Могли да дођете онлине поручивањем, али и у Ред Стар Шоповима са којима је КК Црвена звезда мтс успоставио сарадњу о продаји артикала.

Од среде 23. октобра КК Црвена звезда има своју званичну радњу! Наиме, у дворани ’’Александар Николић’’ између службених улаза један и два отворен је Фан Сторе нашег клуба. Велики труд је уложен да сви Звездаши добију место где ће моћи да обнове своју црвено-белу колекцију, од стране менаџмента клуба и креативног тима клуба са Малог Калемегдана који је од Фан Сторе-а направио јединствени звездашки амбијент.

ФОТО:МОНДО

На отварању радње били су присутни и црвено-бели првотимци, који су у јеку припрема за велику утакмицу против Барселоне, искористили мало слободног времена да испрате нове активности клуба. Сви првотимци су посетили радњу, фотографисали се, разгледали нове колекције и потписали се на импровизовани зид који се нашао у Фан Сторе-у, а који представља симболично зидине наше куће на Малом Калемегдану.

Врата Фан Сторе-а у дворани ’’Александар Николић’’ отворена су сваког радног дана и суботом од 10 до 18 часова. У њој можете пронаћи нову колекцију артикала, али и дресове за сезону 2019/2020!


ФОТО:ККЦЗ

У четвртак, на дан утакмице са Барселоном када ће Фан Сторе радити читав дан (пре и након завршетка утакмице). Такво радно време биће пракса за сваку утакмицу коју Црвена звезда мтс игра у дворани ’’Александар Николић’’.

ФОТО:МОНДО