Овако изгледа Крстичићева нога након премије ривала! (ФОТО, ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде су у утакмици 28. кола Суперлиге савладали Мачву у Шапцу резултатом 2:0, али је нови тријумф наших момака остао у сенци потенцијално тешке повреде Ненада Крстичића.

Домаћи играчи, премирани од стране Звездиног вечитог ривала у јучерашњу утакмицу су ушли са јасном намером да по сваку цену онемогуће црвено-беле да дођу до нове првенствене победе. У мору грубих стартова и некоректних гестова издвојио се један који би могао да једног од најважнијих играча Црвене звезде Ненада Крстичића одвоји од терена дужи временски период. Играо се 44. минут када је фудбалер домаћих Лазар Ивић погибељно стартовао на Звездиног везисту који је био јасна Ивићева мета. Крстичића је на полувремену заменио Срнић, а детаљни прегледи ће потврдити или отклонити сумњу да се ради о лому метатарзалне кости.

Подсетимо да ово није први овакав случај, пошто је летос бивши Партизанов фудбалер Никола Дринчић тешко повредио Бранка Јовичића који је одуствовао скоро пуна три месеца због идентичне повреде.

https://www.youtube.com/watch?v=LjpF2R0WlXk&feature=youtu.be