Пожурите, продаја сезонских карата траје још неколико дана!

Велико интересовање влада међу Звездашима за сезонским улазницама за наредну сезону. Интересовање се не мења ни током друге недеље продаје, а акција са великим погодностима и попустима за све заинтересоване Звездаше трајаће до 30.09.2020. године.

КК Црвена звезда мтс обавестила је јавност да је током првих 10 дана продаје велики број сезонских карата добио нове власнике, а акција са великим погодностима и попустима за све заинтересоване Звездаше трајаће до 30.09.2020. године.

У продају је у складу са здравственим препорукама и ограничењима, пуштено само 30 посто капацитета дворане “Александар Николић”.

Будите део нове сезоне КК Црвена звезда мтс без обзира на све препреке које су пред нама, а које ћемо свакако лакше пребродити заједно, посебно уз подршку са трибина, која ће, надамо се, ускоро доћи када се стекну здравствени услови за то!

Зато обезбедите своје место у хали “Алекдандар Николић” за такмичарску сезону 2020-2021!

Клуб подсећа да је од почетка друге недеље продаје отворено још једно место за куповину сезонских карата. Продајно место од прве недеље па све до завршетка продаје (за све секторе сезонских улазница) је у просторијама Клуба на Малом Калемегдану. Радно време: радним данима од 10 до 18 часова и суботом од 10 до 16 часова..

Од 17. септембра сезонске улазнице за Трибине и Партер навијачи су у прилици да купе и у Хали А. Николић у званичној продавници Клуба “ФАН СТОРЕ”. Радно време овог продајног места ће бити сваког радног дана од 11-18 часова.

Такође, почела је и онлине продаја која ће многима у време пандемије бити и најприхватљивији начин за куповину сезонских карата.

Више информација на следећем линку: СЕЗОНСКЕ КАРТЕ