Продаја карата за меч са Албом креће у уторак

Кошаркаши Црвене звезде завршили су напоран циклус од четири утакмице у седам дана. Наредни меч Звезда ће играти у петак од 19 часова против Албе у оквиру 5.кола Евролиге, а продаја карата за овај меч креће у уторак од 12 часова.

Због заузетости “Штарк Арене” утакмица са немачким тимом играће се у хали “Александар Николић” нашој кући, али и дворани много мањег капацитета.

KK Црвена звезда пушта у продају карте за ову утакмицу у уторак, тачно у подне и то по следећим ценама:

Р.бр. KАТЕГОРИЈА KАРТЕ Нала А.Николић ЦЕНЕ
1 ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 1.300
2 ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.800
3 ВИП ЛОЖА 3.500
4 ПЛАВА ЛОЖА 2.600
5 БЕЛА ЛОЖА 2.200
6 ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО I РЕД 18.000
7 ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО II РЕД 10.000
8 ПОЧАСНО МЕСТО I РЕД 20.000
9 ПОЧАСНО МЕСТО II РЕД 12.000

Продаја се обавља на свим продајним местима Тицкет Висион (осим у Делфи књижарама).

Такође у следећем линку можете претражити продајна места И пронаћи оно које Вам је најближе по целој Србији https://www.tickets.rs/partners

Такође, продаја карата за дуел са АЛБОМ биће омогућена и онлајн, а преузимање карата које су купљене тим путем биће на благајни Хале А. Николић која ће радити само на дан утакмице од 14 часова.

Цена дневних карата за ову прилику је нешто виша, али је број места као и капацитет хале изузетно ограничен, уз чињеницу да је већ купљен велики број сезонских карата за текућу такмичарску сезону од стране наших навијача!

Kлуб овом приликом подсећа да се сезонске карте и даље могу купити у канцеларијама клуба у Хали А.Николић, радним данима од 10 ДО 16 часова, осим на дан утакмице када ће то бити могуће само од 10 до 14 часова.

Дођите у халу Александар Николић, нашу кућу и у препознатљивој атмосфери помозите нашим момцима да дођу до изузетно важне победе!

Евролига (5.коло) Црвена звезда – АЛБА Берлин!