Радоњић: Били смо без енергије и концентрације

После пораза од Игокее, тренер Црвене звезде , Дејан Радоњић није био нимало задовољан игром својих изабраника.

„Били смо јако мекани, без енергије, без концентрације, с доста грешака. Екипа Игокее је то знала да искористи. Градила предност и игру. Нисмо у првом делу успели да стигнемо до игре која је требало да буде присутна у оваквом мечу. Без изведеног слободног бацања у целом првом полувремену, уз 0/10 за три. Одреаговали смо у другом делу, успевали да приђемо на неколико поена заостатка, али то није било довољно да уђемо у неизвесну завршницу и славимо вечерас“, почео је излагање Радоњић и наставио:

„Ритам утакмица је такав да треба добро да анализирамо меч и извучемо поуке. Данас је недеља, а до следеће недеље имамо још три меча. Жалгирис у среду, па пут у Москву, плус Цедевита Олимпија. Уз све проблеме које смо имали, треба се сада спремити за све што нас чека у наредном периоду“.

На питање да ли га је изненадила тактичка поставка Игокее, Радоњић је одговорио:„Сматрам да смо у два различита полувремена показали да је један од кључних разлога пораза тај лош почетак и начин на који смо ушли у меч пре свега, играли у првом делу са енергијом која је била каква је била. Имали смо тешке мечеве, имамо проблеме с повредама, плус играче који су ту, али нису још ушли у ритам. Игокеа је играла добро, ми морамо да будемо свесни да је начин на који треба да играмо оно што смо показали у претходних неколико мечева, не ово вечерас“.

Наредни меч екипа Црвене звезде игра у среду у оквиру 3.кола Евролиге од 19 часова против екипе Жалгириса.