Радоњић: Мораћемо да одиграмо врло добар меч

У одложеној утакмици 24. кола регионалне АБА лиге, кошаркаши Црвене звезде гостују данас од 17 часова екипи Цедевита Олимпије у дворани „Стожице“. У истом термину, у хали „Тополица“, одиграће се и дуел Морнара и Будућности, па ће након данашњих утакмица слика у врху бити много јаснија.

За разлику од првог меча који је решен у драматичној завршници победом екипе Црвене звезде, тим црвено-белих ће бити јачи за Лендрија Ннока који се враћа у састав јер није био регистрован за први меч (заостала утакмица 11.кола).

Тренер KK Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:

– Очекује нас још једна тешка утакмица у кратком временском периоду, са истим и врло квалитетним противником. Ови мечеви су додатно специфични јер их играмо у лигашком делу у распону од само три дана. Екипа Олимпија Цедевите је одличан тим, који је свој квалитет потврдио још једном и утакмицом у Београду. Мораћемо да одиграмо врло добар меч у оба правца и да се потрудимо да добри временски интервали које смо имали и приказали у утакмици у среду у Београду буду овога пута дужи

Дејан Давидовац:

– Још један јак меч очекује нас у кратком временском периоду против екипе Олимпија Цедевите. Све оно што смо знали и зашта смо се припремали потврдили су у Београду. Екипа одличних шутера која пуно трчи и има велики тимски квалитет. Биће помало необично одиграти са истим ривалом две утакмице у 4 дана у истом такмичењу и то у лигашком делу, али циљ остаје исти као и пред први меч, да одиграмо чврсту, добру утакмицу у завршници лигашког дела такмичења против екипе која се као и ми бори за плеј оф.

Одмах након меча у “Стожицама” екипа Црвене звезде већ у недељу увече сели се у Ново Место где ће у уторак одиграти заосталу утакмицу против екипе Kрке у дворани “Леон Штукељ”. Тај меч заказан је за 18.30 часова.