Радоњић: Одиграли смо такмичарски!

Након важне победе Црвене звезде над екипом Партизана у оквиру 21. кола АБА лиге, Дејан Радоњић је био задовољан и резултатом и пруженом игром:

„Оно што је било најбитније јесте да се добије меч. Осим велике важности дербија, победа нам је носила шансу више за пласман у плеј-оф. У наредним утакмицама следи борба за што бољи пласман у лигашком делу. Ми смо у ритму у каквом јесмо, пуно је ту ствари које су се дешавале. Одиграли смо јако добро такмичарски, онако како желимо. Наравно, било је и грешака, али генерално задовољан сам оним што смо пружили и што смо добили меч“, рекао је Радоњић.

Црвену звезду у предстојећој седмици очекају још три утакмице:

„Покушавамо да пронађемо најбоља могућа решења, сада се трудимо да нађемо ритам који нам одговара у условима какви јесу. Радује нас повратак играча који су били одсутни у деликатном делу сезоне и то због болести што је захтевало опрез код њиховог враћања у такмичарски ритам. Свежина која је била присутна донела је нешто што нам је било потребно. Трудимо се да распоред који имамо сагледамо на најбољи могући начин. Сада нас чекају још три утакмице у седам дана, што даје јако мали простор за неки тимски рад, тренинг и опоравак. Надам се само да проблематике коју смо имали више неће бити и да ћемо у завршницу сезоне ући у форми која задовољава наше норме“.