Радоњић пред Цедевита Олимпију: Ово ће бити дерби за друго место

Кошаркаши Црвене звезде дочекују у среду екипу Цедевита Олимпије у заосталој утакмици 11.кола АБА лиге од 18 часова у хали „Александар Николић“


Црвено-бели ће на овој утакмици бити ослабљени неиграњем Лендрија Нока, који није био регистрован у тренутку отказивања ове утакмице, као и Марка Јагодића Куриџе, који ће бити одсутан 3 недеље због повреде колена.

Ово ће бити дерби за друго место и врло важна утакмица за оба тима. Олимпија је одличан тим, добро укомпонован, тим који добро игра и у доброј је форми. Ми имамо хендикеп у одсуству Лендрија ННока и Марка Јагодића Куриџе, али желимо да освојимо нове бодове које би значили велики корак ка другом месту пред плеј оф – рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Огњен Добрић пред сутрашњи меч истиче:

Очекује нас још једна у низу изузетно тешких утакмица, важних за распоред на врху табеле. И даље смо у ритму утакмица среда-недеља и мораћемо да нађемо додатну енергију након недељне утакмице, али на првом месту и ротације која ће бити скраћена за два играча која ће нам недостајати у среду. Олимпија Цедевита игра одлично, победили су Морнар у Бару што довољно говори о њиховим квалитетима, али и тренутној форми. Мораћемо да одиграмо врло борбено и са пуно енергије ову утакмицу – рекао је Добрић.

Већ у недељу два тима одригаће и заосталу утакмицу 24. кола, овога пута у дворани „Стожице“ у Љубљани са почетком у 17 сати.