Радоњић: Претходна два дана искористили смо за анализу утакмице са Валенсијом

Кошаркаши Црвене звезде након пораза од Валенсије остали су у Шпанији да тренирају и припремају се за одложену утакмицу 19. кола Евролиге са Реалом из Мадрида. Они су након јутарњег тренинга у Валенсији кренули аутобусом пут Мадрида, а по речима тренера црвено-белих овај период су искористили за анализу претходног меча, тренинг и припрему меча са Реалом.

foto: https://twitter.com/valenciabasket?s=21

Као и на претходном мечу Дејан Радоњић ће бити липен помоћи Џордана Лојда, Лендрија Нока, Марка Симоновића и Борише Симанића који тренирају у Београду.

Претходна два дана искористли смо за анализу утакмице са Валенсијом, тренинг и припрему онога што следи, а то је меч са Реалом. Врло искусан тим који је доживео минималне промене између две сезоне, који има континуитет, изванредан нападачки квалитет и који и ове године својим играма показује да може да оствари своје амбиције. Ми са друге стране желимо и трудићемо се да неке ствари у мечу са Реалом радимо много боље него што смо их радили у мечу са Валенсијом. Ту мислим на „мекани улаз“ у ту утакмицу, али и желимо да продужимо тај добар интервал који смо имали крајем друге и почетком треће деонице – рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Одмах по завршетку меча са Реалом, екипа Црвене звезде враћа се у Београд, а онда следе припреме за још једну изазовну недељу и две утакмице у кратком временском интервалу са Барселоном и Морнаром.