Радуловић продужио уговор до 2025!

Талентовани крилни нападач рођен 2002. године – Андрија Радуловић је продужио уговор са Црвеном звездом и носиће дрес нашег клуба наредне четири године.

Радуловић је један од фудбалера са највећим потенцијалом у региону, што је показао на свом дебију 6. јуна 2020. године против Радника из Сурдулице када је погодио мрежу ривала са беле тачке. Био је то деби из снова за Радуловића, али је прошле сезоне прележао моноуклеозу што је донекле успорило развој нашег бисера, али верујемо да ће у годинама које долазе показати пун потенцијал.

Циљ је остварен, велика ми је жеља била да наставим сарадњу са Црвеном звездом, највећим клубом на Балкану. Част и привилегија ми је што ћу остати члан црвено-беле фамилије и надам се да ћу се брзо изборити за шансу у првом тиму – рекао је талентовани фудбалер.

Радуловић је рођен 3. јула 2002. године у Котору, прошао је све наше млађе категорије, а пуну афирмацију као јуниор је доживео у тиму Славољуба Ђорђевића када је постизао голове Тотенхему и Олимпијакосу у Омладинској Лиги шампиона. У црвено-белом дресу је забележио 13 наступа и постигао два гола.

– Стално себи постављам велике циљеве и стандарде, не бих претерано причао о њима, али мислим да сваки навијач Црвене звезде зна шта су жеље некога ко носи црвено-бели дрес. Захвалио бих се мојој породици која ми је била велика подршка од почетка моје каријере – закључио је Радуловић.