Рочести и Звезда озваничили нову сарадњу, Американац задужио нулу

Оно што је најављено сада је и званично. Тејлор Рочести и Црвена звезда поново су заједно. Рочести је са црвено-белима потписао двомесечни уговор са опцијом продужетка сарадње до краја такмичарске сезоне 2020/21. и није крио задовољство због повратка на Мали Калемегдан.

Фото: ККЦЗ

Амерички бек одмах се по доласку ставио на располагању тренеру Саши Обрадовићу, који ће за наредне дуеле моћи да рачуна и на Емануела Терија. Пред црвено-белима је густ и напоран распоред, а од Тејлор Рочестија се, баш као и од  Терија, очекује да оствари битан утицај на Звездину игру, буде важан шраф у Обрадовићевој машинерији и подигне Звездину игру на виши ниво.

За разлику од првог боравка на Малом Калемегдану када је носио дрес са бројем 22, Рочести се због заузетости тог броја определио за број 0, а приликом потписивања уговора нагласио је да је свестан који су циљеви и да је одушевљен због повратка у црвено-белу породицу.

Срећан сам јако што сам поново овде, због играча, тренера и стручног штаба, управе клуба и на првом месту навијача. Очекивања су да се жестоко борим на свакој утакмици, и да на било који начин помогнем овом тиму да долази до победа“, рекао је Рочести и додао:

Најважнија ствар је да знам све овде, и све разумем. А то је на првом месту напоран рад сваки дан. Није важно против кога играмо, каква је ситуација, да ли добијамо или губимо утакмицу. Крајњи циљ је да верујемо и имамо поверење у процес и крајњи циљ. А они се не дешавају преко ноћи, већ морамо да будемо добри у томе што радимо свакодневно“.