Следбеници реторике Вујошевића и Тегелтије примењују мржњу – СКРНАВЉЕЊЕ ЖУЋКОВОГ ТРОФЕЈА (ВИДЕО)

Тренутни „власник“ прелазног трофеја Купа Радивоја Кораћа је на најбруталнији начин злоупотребио исти и дозволио да се скрнави. Наиме, „чувари трофеја“ су ножем одстранили све плочице са именом и грбом Црвене звезде.

Ваљда инспирисани лимарским занатом првог човека клуба са секачким предодређенијем (што и његов надимак говори) навијачи/играчи Партизана су решили да скину нешто лима са „Жућкове левице“, и то баш онај део који садржи назив узрока свих болести поменутих особа. Озбиљни комплекси су им усађени и ово постаје опасно. Занемарена је чак и светиња „Жућкове левице“, легендарног Радивоја Кораћа. Њихови ментори Вујошевић, Тегелтија и Пантић су лажима и манипулацијом произвели дивизије малоумника којима је смисао постојања мржња. Кажу да криминалци не разнају добро шта је њихово а шта туђе, а потврду такве тврдње и криминалног менталитета усађеног у тело клуба кога смо некад чак могли звати и ривалом, погледајте на следећем снимку:

Није звање шампиона за сваког, не уме свако да ужива у радости и да се достојно поноси у тријумфу. Онима којима је муљ, да не кажемо балега, природно становиште, даље од сопственог воња не виде. Да ли је ово први корак доследности речима Остоје Мијаиловића да је Црвена зевзда непријатељ? О њима би могли овако у недоглед, али они нису предмет нашег интересовања у овом моменту.

У овом моменту више нас интересује шта ће учинити КСС, шта ће учинити први човек КСС-а, а некад први човек онога што се звало КК „Партизан“, а сада КК „Секач“? Шта ћеш учинити Даниловићу? Да ли си мислио да си завршио свој посао терањем онога кога они који вас подржавају зову легендом? Да ли ћеш смети на оне који су довели и тебе и њега? Хоћеш ли смети да заштитиш институцију коју представљаш? Питамо реторички. Знамо да нећеш.

Нисте достојни пехара који сте узели, нисте достојни да држите кошаркашку лопту и називате се спортистима. Иако сте узели пехар нисте и никада нећете бити шампиони.