Списак путника за други део припрема у Аустрији

Црвено-бела експедиција упитила се у Виндиштарстен, а месташце на ободу аустријских Алпа већ је било база фудбалерима Црвене звезде. Црвено-бели ће боравити у Виндишгарстену до 2. јула, а током двонедељних припрема Звезда ће одиграти пет пријатељских утакмица у Аустрији.

Фото: ФКЦЗ

На списку путника нашло се 26 имена: Зоран Поповић, Милош Гордић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Милан Родић, Милош Вулић, Мирко Иванић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Ел Фарду Бен, Марко Марин, Ерик Јирка, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Алекса Вукановић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи, Радован Панков, Никола Крстовић, Југ Станојев, Жељко Гаврић, Марко Конатар и Александар Станковић.

Звездина јединица и један од најзаслужнијих за успехе у минуле две године, Милан Борјан, екипи ће се прикључити по завршетку наступа Канаде на Голд купу. Срђан Бабић и Милан Гајић такође нису на располагању Владану Милојевићу због обавеза у младој репрезентацији Србије. У Београду су остали Дејан Мелег, Стефан Хајдин и Дејан Видић, који ће радити са помоћним тренером Ивицом Момчиловићем. Лоренцо Ебисилио је остао у Београду, а на располагање шефу струке ће се ставити у данима који следе.