Списак путника за први део припрема

Фудбалери Црвене звезде у јутарњим часовима су отпутовали на Кипар, где ће у Пафосу одрадити први део припрема. Владан Милојевић је одлучио  да на Кипар поведе 32 играча.

У првом делу припрема, фудбалерима Звезде ће база бити кипарски град Пафос, а црвено-бели ће тамо боравити од 14. до 23. јануара. Звездина експедиција се у Београд враћа 23. јануара, а након тога путују за Анталију. Познато летовалиште, али и место где бројни европски клубови одрађују припреме, биће база фудбалера Звезде у другом делу зимских припрема. Црвено-бели ће у Анталији боравити од 26. јануара до 9. фебруара, а такође ће одиграти и 5 пријатељских утакмица, док ће се на Кипру радити на физичкој спреми.

На списку Владана Милојевића нашла су се следећа 32 фудбалера: Милан Борјан, Зоран Поповић, Немања Супић, Александар Станковић, Милош Гордић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Срђан Бабић, Милан Родић, Стефан Хајдин, Алекса Терзић, Вељко Николић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Ненад Милијаш, Дејан Мелег, Лоренцо Ебисилио, Ел Фарду Бен, Марко Марин, Славољуб Срнић, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Југ Станојев, Дејан Јовељић, Милан Павков, Џонатан Кафу, Ричмонд Боаћи, Ерик Јирка, Милош Вулић.