Станковић извршио прозивку – Звезда упалила моторе

Фудбалери Црвене звезде започели су припреме пред наставак сезоне. Тренер црвено-белих Дејан Станковић извршио је прозивку играча на које ће рачунати на предстојећим припремама па и у наставку сезоне.

Фото: ФКЦЗ

Након успешно завршених тестирања фудбалери Црвене звезде ставили су се у располагању шефу стручног штаба Дејану Станковићу. На списку играча  ће бити два нова појачања Славољуб Срнић и Аксел Бакајоко који су већ задужили опрему шампиона Србије. Цео списак играча:

Милан Борјан, Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Марко Ћопић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Немања Милуновић, Милан Родић, Радован Панков, Милош Дегенек, Страхиња Ераковић, Његош Петровић, Секу Саного, Вељко Николић, Ричард Одада, Никола Станковић, Гелор Канга, Александар Катаи, Мирко Иванић, Жељко Гаврић, Андрија Радуловић, Алекса Вукановић, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Срђан Спиридоновић, Вељко  Симић, Никола Крстовић, Аксел Бакајоко, Милан Павков, Дијего Фалћинели, Марко Лазетић.

Тренираће наши фудбалери два пута 10. јануара, а у понедељак ће отпутовати на Кипар на ком ће се задржати до 18. јануара када ће се рано ујутру вратити за Београд. Извесно је да ћемо на Кипру одиграти и једну пријатељску утакмицу.

Два дана касније, планиран је одлазак у Турску, на други део припрема. Изабраници Дејана Станковића ће од 20. јануара до 1. фебруара провести у Турској и брусити форму за изазове у Лиги Европе, Суперлиги, као и Купу Србије. Уз све то, наше фудбалере очекује четири пријатељске утакмице. Провере су против: Сласка (22. јануар), Уфе (25. јануар), Марибора (28. јануар) и Шахтјора (31. јануар).