Станковић: Крећем од нуле, имам визију за тим!

Фудбалери Црвене звезде су претходна два дана радили тестирања и прегледе, а данас ће званично почети припреме са новим тренером Дејаном Станковићем. Шеф струке је пред медијима прочитао списак путника за припреме и причао о очекивањима у наставку сезоне као и о одласку Марка Марина.

Ја лично немам 11 бодова предности и тако ћу се понашати. Kрећем од нуле. Очекујем да направимо здраву игру. Сада је краћа летња пауза, па су зимске припреме најјаче. Ово што урадимо наредних дана утицаће на игру и на лето. Пробаћу да направим нову личну карту Црвене звезде. Видећете када почну утакмице по чему ћемо се разликовати у односу на први део сезоне. На „вај скауту“ одгледао сам све утакмице и видео да многи играчи могу много више него што су показали.

На списку путника за Пафос налази се и неколико младих играча:

Имамо доста клинаца, гледаћемо да свако од њих добије шансу. Али не само да дебитују и да ту станемо. Хоћу да направимо да у будућности буду од користи. Не смемо да их спржимо.

Станковић је причао и о одласку Марка Марина:

Марин је феноменалан играч. Лепо је неко написао да је Марин био са лоптом на ’ти’. Он је рођен са лоптом, радио је шта је хтео, али из приче са директорима клуба сам сазнао за његову жељу да иде. Остварио је сан, играо Лигу шампиону, био капитен, освојио је титулу и имали смо са њим џентлменски договор да може да иде у случају добре понуде. Kао великом звездашу, желим још једном да му се захвалим на свему што је урадио, али Звезда је клуб који може без свакога.