Станковић након Радничког: Хвала на подршци!

Црвена звезда је освојила нова три бода против Радничког из Ниша 1:0 (0:0) на Маракани после тешког eврoпског гостовања Митјиланду, тe на тај начин задржала корак у борби за титулу. Утиске након меча изнео је шеф стручног штаба нашег тима – Дејан Станковић.

– Меч је изгледао тако да једноставно мораш да даш голове када створиш толико шанси и толико пута шутнеш на гол, али утакмица после Европе је најтежа, јер се потрошимо и физички и емотивно. Рекао сам и на конференцији пред меч да можда неће бити лепо, али три бода су три бода. Могло је боље, барем испред гола, једноставно морамо да решавамо те ситуације, јер то су „гол лопте“ које морају тамо и да заврше. Утакмица има другачији ток када из три шансе постигнеш два поготка, али радићемо и нема посустајања. Нисам забринут, али мала фрустрација да од толико шанси – не постигнемо много голова. Жао ми је због момака, потрошили су се да створе шансе, као и у одузуимању лопти и нападању на постављену одбрану. Сви хоће да се надигравају, али то је релативна ствар, јер имаш блок испред себе и то добар. Треба те шансе да искористиш – почео је Станковић.

Подршка ни овог пута није изостала, а шеф стручног штаба нашег тима се захвалио навијачима који су били уз тим свих 90 минута!
– Хвала навијачима, јер су током свих 90 минута били играчи утакмице. Сјајна подршка, хвала им на томе и идемо даље – закључио је Станковић.
Наредни ривал црвено-белих је екипа Радника у оквиру петог кола Суперлиге. Меч је на програму у среду, 27. октобра од 17 часова на „Градском Стадиону“ у Сурдулици.