Станковић: Са њима могу где хоћу!

Дејан Станковић је био пресрећан после победе над Партизаном. Станковић је истакао велики понос на своје играче који су били бољи од црно-белих у 164. „вечитом дербију“ и дошли до важне победе на путу до титуле.

„Годину дана тешког, квалитетног и поштеног рада. Ови момци су то заслужили. Милион пута сам рекао, прво полувреме лоше, знамо зашто, друго добро, знамо зашто. Они су злато Звезде, захваљујем им се на годину дана лојалности према мени, овом грбу и навијачима. Сада није важно ништа осим ових момака, они су благо клуба. Са њима могу где хоћу“, рекао је Дејан Станковић након утакмице.

Он се потом захвалио управи клуба:

„Хвала Терзићу, Мркели, Џајићу, Този… Свима њима који су уз мене били и кад није било добро. Стали су иза мене и својим саветима ми помогли. Да, порастао сам као тренер, али све је ово заслуга момака.“

Станковић је истакао да трка за титулу није готова:

„Драго ми је што сам добио овај дерби, али то је само једна карика која чека ове момке. Није стављена тачка на титулу, после ове утакмице остаје да се овери брејк. Идемо у Ивањицу против Јавора. Док не буде математички није готово. Дванаест бодова јесте много, али не желим да спустимо гард и да се не дај боже брукамо негде“, казао је Станковић.