Станковић: Свака част за сваки минут на терену

Фудбалери Црвене звезде остварили су трећу победу у новој сезони и задржали стопостотни учинак, а црвено-беле после утакмице похвалио је и шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Кошаркаш Црвене звезде Мајкл Оџо је јуче изненада преминуо на индивидуалном тренингу, а Дејан Станковић је изјаву дао носећи његов дрес.

– Нека му је вечна слава. Мисли су ми усмерене ка њему, његовим саиграчима, пријатељима, породици и свима онима који су га волели – рекао је Станковић.

Када је реч о утакмици:

Добра утакмица за нас по веома тешком терену. Дочекао нас је мотивисан противник, али нисмо одустајали. Како је пролазимо време, били смо све бољи, а могли смо и гол више да постигнемо. Ипак, најбитније је да улазимо у шансе и да стојимо добро на терену. Било је грешака и то директних у првом полувремену, али немам шта да замерим играчима. Свака им част за сваки минут на терену. Ово је прави менталитет – почео је Станковић.

Истакли су се данас наши млади играчи, а и Вулић поново сјајним голом.

– Млади играчи морају да знају да је свака утакмица за њих као празник. Треба да изгарају на терену и да се боре за дрес Црвене звезде. Честитам Крстовићу и Николићу на головима, али и Вулићу који би могао поново да освоји сат за најлепши гол кола.