Стојковић – Звездаши, видимо се на Маракани

Зимске припреме су ушле у саму завршницу, црвено-бела експедиција се у суботу враћа у Београд, а Филип Стојковић истиче како једва чекају наставак сезоне.

Фудбалери Црвене звезде су одрадили последњи тренинг у Анталији и спремни су за све изазове који им предстоје у Суперлиги и Купу Србије. Проверени дефанзивац задовољан је како су саиграчи и он радили на Кипру и у Турској.

– Мислим да смо овај други део припрема у Анталији, базиран претежно на утакмицама, одрадили феноменално. Сви момци су здрави и орни, има неколико ситнијих повреда, али нису страшне и вратиће се тренинзима, надам се, већ у Београду – поручио је Стојковић.

Популарни Жуле једва чека наставак првенства и сусрет са Војводином, који је заказан за 16. фебруар од 16 часова на стадиону „Рајко Митић“.

– Одлично смо радили, сви смо спремни и на шефу Владану Милојевићу је да одлучи ко ће против Војводине истрчати на терен. Ко год да то буде, уверен сам да ће дати максимум и надам се да се ћемо победом започети и ову такмичарску годину, када је реч о званичном мечу.

Стојковић је за крај имао и поруку за навијаче уочи овогодишње премијере на Маракани.

– Сигурно да очекујемо велику подршку наших навијача, који су увек уз нас. Ова генерација је заслужила да има на старту другог дела сезоне ветар у леђа са трибина. Позвао бих све навијаче који могу да дођу да нас подрже против Војводине. Надам се да ће нас бити што више у пролећном делу – подвукао је Стојковић.