Светозар Мијаиловић: Циљ је 50.000 чланова!

Председник ФК Црвена звезда, Светозар Мијаиловић је у новогодишњој честици исказао велико задовољство бројем чланова нашег фудбалског клуба и најавио нову акцију за проширење чланства: 

 

Поштовани звездаши – чланови нашег клуба,

На завршетку ове 2019. године прави је тренутак да видимо шта је наша Звезда постигла у претходних 12 месеци и колико смо и себе уградили у успехе вољеног клуба.
Има много догађаја које са поносом истичемо из одлазеће године и радосно их се сећамо: јубиларна 30. титула, трилер у Копенхагену, други узастопни улазак у Лигу шампиона…
Поред свих ових успеха, финансијске стабилизације клуба као и великих инфраструктурних радова на стадиону “Рајко Митић”, у јавности је остало мање приметно да званично имамо преко 27.000 чланова клуба. Поносни смо на сваког члана који је са Звездом пролазио кроз углавном радосне, али понекад и тешке моменте током 2019. године. Нарочито смо поносни што је сваки динар од чланства отишао у Звездину фондацију која има циљ да помогне развоју клуба, а посебно Омладинској школи и ветеранима.

Постигли смо много, али да ли ћемо се задовољити овим бројем чланова? Нећемо, наравно!

Зато вас позивамо да нам се придружите у акцији да сваки члан клуба обнови чланарину, али и учлани по ДВА нова члана и сви заједно приближићемо се ономе што је наш велики, заједнички циљ и сан: 50.000 чланова ФК Црвена звезда.

Делује немогуће?

Тако је пре само две године изгледала и цифра од 27.000 чланова, а она је сада стварност која нас учи да циљеви увек морају да буду високи, јер велики клубови само тако остају велики. А ми то свакако јесмо.

Придружите нам се у акцији
1+2 до 50.000
Чекамо вас на стадиону.

У Новој години вама и вашим најмилијима клуб жели здравље, срећу и пуно успеха!
С поштовањем,

Председник ФК Црвена звезда
Светозар Мијаиловић