Сви на стадион!

Сведоци смо веома слабе посете и негативне атмосфере која се дигла око клуба након квалификација. Сезона није почела онако како смо желели, али то свакако не значи да је готова. Предстоје нам борбе за титулу и куп. Титулу која, поред престижа, значи и квалификације за Лигу Шампиона.

И зато је важно у овим тренуцима схватити да ми својим доласком на стадион одржавамо величину клуба. Пуне трибине приказују колико нама клуб значи и да битка за Звездаштво увек траје. Нисмо дозволили Томиславу Караџићу да нас уништи! У борби за клуб пунили смо трибине и тиме показали да нико не сме ни да помисли да крене против Црвене звезде. Истрајали смо у тој борби и изашли смо као победници. Сада је време да покажемо колико је заправо овај клуб велик и шта он нама значи. И да нико и ништа не може да обезвреди ту љубав коју осећамо према нашем клубу. Зато позивамо све којима је Звезда у срцу да дођу на стадион. Изградимо поново културу одласка на стадион. Поведите своје пријатеље. Има ли чега лепшег од гледања фудбала, заправо, од гледања Звезде са трибина у присуству ваших другова и ваше породице?

Клуб је изашао у сусрет својим навијачима. На првој утакмици пролећног дела сезоне, биће широм отворене капије. Бесплатан улаз и права прилика да се настави битка за Звездаштво. У суботу 18. фебруара од 15 часова сви на стадион!

Да цитирамо једног нашег форумаша.

Нисам ја навијач Звезде јер сам ја њој потребан, него она мени. Када год сам у могућности, ја тих 2 сата недељно не бих мењао ни за шта друго.