Teрзић: Биће одлазака, форсирамо младе играче!

Фудбалери Црвене звезде спремни су за почетак припрема, Дејан Станковић је изјавио за медије да ће млади играчи добити шансу а то је пред новинарима потврдио и Звездан Терзић. Терзић поред тога рекао да ће бити одлазака, да долазака вероватно неће бити и да  су замене за играче које оду већ у клубу.

Стварно смо срећни што је Дејан дошао, као један од наших најбољих играча. Зна да ће му судити после првих резултата. Али он верује у себе. И ја верујем да ће свако од наших играча напредовати 20 до 30 одсто у раду са њим – рекао је у уводном излагању Терзић.

O прелазном року:

Меркато ће ове зиме бити само у једном смеру. Имали смо прегломазан играчки кадар, играчи нису имали континуитет игара. Сад на пролеће имамо 17 првенствених утакмица. Неће бити долазака, а после свих одлазака рупе ћемо попуњавати играчима из наше школе. Ово је најбољи тајминг за тако нешто, јер имамо 11 бодова предности.

– Станковић ми је рекао да три-четири искусна играча могу да иду. Не бих сада о именима. У сваком случају спремни смо да то попунимо али играчима који су већ у клубу, јер смо много инвестирали у последња два прелазна рока.

Да вам откријем тајну, Дејан ми је рекао да ове сезоне морају да остану Бен, Вулић, Гобељић и Родић. Њих четворица нису на продају – рекао је Терзић.