Традицоналним окупљањем евролигашких тренера званично почела нова сезона Евролиге

Традицоналним окупљањем тренера евролигашких клубова у Барселони, коме је присуствовао и тренер Црвене звезде Дејан Радоњић,  званично је почела нова сезона Евролиге 2021-2022!

На дводневној радионици која је одржана у седишту Евролиге у Барселони, присутан је био и тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић. Осим тренера црвено-белих присутни су били тренери још 15 клубова који ће се такмичити у најелитнијем европском клупском такмичењу у наредној сезони, осим оправдано одсутних тренера француских тимова АСВЕЛ и Монако који имају обавезе у завршници француског првенства.

Током дводневне радионице тренерима је презентован пројекат Евролиге и сарадња са компанијом ИМГ у наредних 5 сезона, а састанак који су тренери имали са судијама такође је од стране шефова стручних штабова оцењен као изузетно користан пред почетак нове сезоне. Дводневна радионица тренера у седишту Евролиге само је први у низу састанака који се традиционално одржавају крајем јуна и почетком јула са представницима свих сегмената клубова, док ће серију састанака затворити капитени свих екипа почетком септембра ове године.

Евролига је у петак 18.06.2021. године и званично потврдила листу учесника у наредној сезони Евролиге међу којима се налази и Црвена звезда петоструки освајач АБА лиге јтд. Црвена звезда је место у такмичењу обезбедила преко специјалне позивнице коју је нашем клубу доделила Евролига. КК Црвена звезда ће о закључцима свих састанака и новим информацијама везаним за Евролигу благовремено обавестити јавност.