ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!

Кошаркашки клуб Црвена звезда данас је издао саопштење поводом разних натписа у медијима и јавности, а поводом сутрашње утакмице и уласка у халу. Саопштење преносимо у целости.

„КК Црвена звезда обавештава јавност да је у претходна неколико дана са неколико портала и више непознатих налога на друштвеним мрежама упућено више позива присталицама Црвене звезде да се окупе испред улаза Б хале „Александар Николић“ како би несметано без икакве евиденције 30 минута пре почетка утакмице ушли у халу на пети меч финала АБА лиге.

Овом приликом обавештавамо јавност да су ови неистинити позиви иза којих не стоји нико из КК Црвена звезда, још један покушај појединаца из појединих центара из Црне Горе и Подгорице (одакле је и утврдјено да долазе домени појединих налога) да изазову конфузију или иницирају евентуалне нереде, или чак прекид утакмице у Београду!

КК Црвена звезда ће и пети меч финала АБА лиге организовати на исти начин као што је то радио целе сезоне, а улазак у дворану уз приложене податке, ПЦР тест, или потврду о вакцинацији (ревакцинацији) или прележаном Цовиду биће омогућен пријатељима клуба, члановима управе, Скупштине и спонзорима клуба.

КК Црвена звезда ће се као и у случају утакмице број 1 и 2 у којој је била домаћин, учинити све да меч прође у најбољем могућем реду, али то очекујемо и од свих осталих актера ове утакмице, ривалског тима, судија и делегата.“

Стоји у саопштењу КК Црвена звезда мтс