Волден о преласку у Звезду: Ово је корак више за мене

Кори Волден је неко ко је дефинитивно највише прашине подигао овог лета при доласку у наш кошаркашки клуб. Играч кога су сви на овим просторима имали прилику добро да упознају и добро знамо шта од њега можемо да очекујемо на паркету, а у изјави за клупски канал говорио је о разлозима доласка у Црвену звезду, као и изазовима који су пред њим.

ФОТО: ККЦЗ

Да ли си причао са тренером Обрадовићем? Шта мислиш о новом тиму, саиграчима и тренеру?

– Причао сам са тренером Обрадовићем. Добар тренер, веома добар тренер. Узбуђен сам што ћу имати прилику да учим од њега, што ћу постати бољи играч и играти за тим. Такође, исто тако због нових саиграча, неке од њиух знам од раније, једва чекам да их упознам, неке од њих већ знам из периода када смо играли једни против других. Знам много о њима, али сам узбуђен што ћу их боље упознати и спријатељити се са њима.

Шта навијачи Црвене звезде могу да очекују од тебе и имаш ли неку посебну поруку за њих?

– Навиачи могу да очекују од мене да ћу играти чврсто и давати све од себе увек на терену, играти увек најбоље што могу. Порука за њих… Хвала што сте ме прихавтили. Спреман сам да урадим много добрих ствари, као ио цео клуб и видећемо шта можемо да урадимо.

Следећа сезона биће твоја прва у Евролиги, да ли си спреман за тај изазов?

– Дефинитивно сам спреман за то, као што сам већ рекао ово је нови изазов за мене и изазов који представља корак више за мене. Узбуђен сам што ћу играти Евролигу, то је сјајна организација и једва чекам тај изазов.