Волден се враћа у тим, без Рита и у Берлину

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су данас у Берлин, где их очекује последња утакмица ове сезоне у Евролиги. Утакмица са Албом у „Мерцедес Бенц Арени“ на програму је у четвртак од 20 часова. Дејан Радоњић имаће на располагању готово све играче, у тим се враћа Кори Волден, док ће и на овом мечу бити одсутан Дуоп Рит.

Црвено-бели желе да одиграју добру и такмичарску утакмицу у Немачкој након прошлонедељне победе над Макабијем у Београду и на леп начин заврше овогодишње издање Евролиге.

Остала нам је та једна утакмица у Евролиги и Алби и нама. Прилика да се одигра један добар меч, знамо и њихове квалитете и како играју. Зато на првом месту морамо да одиграмо са добром концентрацијом, да трчим добро и да ниво одбране буде добар да можемо да будемо конкурентни, да парирамо екипи Албе и њиховом стилу игре и зато ће нам бити потребна и добра енергија како би одиграли добру утакмицу у Берлину – рекао је тренер црвено-белих.

И Огњен Добрић је изнео своја очекивања пред дуел у Берлину:

Очекује нас меч са једном изузетно добром екипом, имају изграђен систем, имају много излаза из акција, играју пуно у транзицији, таква су екипа, тако играју већ дуго, знају да искористе своје прилике. Морамо да будемо максимално фокусирани свих 40 минута, играју са много слободе, са много трчања и шутева из свих позиција на које су навикли и које узимају селе сезоне. То морамо да исконтролишемо – рекао је Добрић.