Вуљагмени распршио Звездине снове о Лиги шампиона

Ватерполисти Цвене звезде завршили су учешће у квалификацијама за Лигу шампиона. Цвено-бели су се опростили поразом, а Вуљагмени је славио резултатом 8:3.

На почетку утакмице виђене су добре одбране на обе стране. И Звезда и Вуљагмени су у неколико наврата затресли оквир гола, а прва четвртина завршена је резулатом 1:0 за грчки тим. Вуљагмени је у последњем нападу имао играча више, а гол је постигнут са крилне позиције. Звезда је изједначила сјајним лоб ударцем Гусарова. Иванов је чинио чуда на Звездином голу током читавог полувремена, а црвено-белима је пред одлазак на одмор поништен гол. Претходно је Вуљагмени по други пут затресао Звездину мрежу, а на одмор се отишло са резултатом 2:1.

Друго полувреме голом је отворио Андрија Башић, Вуљагмени је повео 3:1, а у наредном нападу оквир гола је још једном био савезник Грка. Звезда је наставила да тресе оквир противничког гола, а први гол у наставку за Милановићев тим дао је Марко Радовић. Вуљагмени је по трећи пут на истеку деонице постигао гол, овога пута из петерца. У последњу четвртину ушло се са резултатом 4:2, а први гол постигао је Вуљагмени преко Башића са крила. Афрудакис је погодио за 6:2 и отклонио све дилеме. Грци су до краја утакмице постигли још 2 гола, а Василије Мартиновић постигао је трећи гол за Звезду и поставио коначних 8:3.