Заувек Национална класа

Данас се навршава пет година од смрти великана српског глумишта, и великог звездаша, господина Драгана Николића.

Ко за његовог живота није (а таквих је било мало), имао је од тог 11. марта 2016. године, довољно времена да схвати да је иза великог „Гаге“ остала празнина која не може да се испуни, свиме што је за живота радио: као човек, глумац, звездаш, и јединствена појава коју су Србија, Београд, Црвени крст и Чубура, коју је толико волео, имали.

Тај „Господин мангуп“ и последњи урбани симбол града Београда, је у свом великом опусу, увек налазио места и за своју Црвену звезду, коју је волео на свој јединствен, али тако искрен начин.

Својевремено пре велике глумачке каријере, кошаркаш, касније заљубљеник и у фудбал, био је медијска личност СД Црвена звезда 2007. године:

„Ја сам Звездин вршњак, ишли смо у исти разред, али је Звезда увек била бољи ђак. Имали смо исте пријатеље, Звезда нас је упознавала. Заједно смо се радовали и туговали. Ова награда је награда за верност. Ту награду могу да добијем само од Звезде која је све млађа, а ја све старији“, рекао је Драган Николић 2007. године примајући награду за медијску личност године.

Учествовао је у више акција које су црвено-бели организовали, за Црвену звезду је увек био ту… Био је наш, и ми његови…

Почивај у миру Гаго, твоји звездаши те не заборављају!