Жикица Милосављевић препородио Звезду! Црвено-бели грабе ка опстанку!

У претпоследњем, 21. колу, лигашког дела Аркус лиге, рукометаши Црвене звезде су уписали јако битну победу пред плеј-аут. Црвено-бели су у „Шумицама“ били бољи од Кикинде Гриндекс резултатом 26:25.

Жикица Милосављевић је вечерас остварио прву победу на клупи Црвене звезде. Капитен Иван Рајичевић је са 8 голова био најучинковитији против Кикинде. Пратио га је Иван Хорват са 7 голова, а по 4 гола постигли су Александар Станојевић и Богдан Утвић. У гостујућем тиму је најефикаснији био Станислав Комарек са 9 голова, а за играча утакмице проглашен је Милан Лисица, који је мрежу Звездиног гола затресао 7 пута.

И Кикинда и Црвена звезда ће се наћи у плеј-ауту, па овај тријумф наших рукометаша добија на значају. У плеј-аут преносе се бодови из међусобних утакмица из лигашког дела такмичења са тимовима који се боре за опстанак. Звезда ће у 22. колу шампионата Србије играти против још једног тима који ће се наћи у плеј-ауту, екипом Пролетера. Победом у Зрењанину наредног викенда, изабраници Жикице Милосављевића би у плеј-аут ушли са добром бодовном залихом у односу на два ривала – Кикинду и Пролетер.