Драговићев агент сутра на Маракани!

Црвена звезда полако окреће мисли ка зимском прелазном року и стварању још моћније екипе која ће се борити да одбрани титулу шампиона Србије, да освоји Куп, као и што даље да догура у Лиги Европе.

На радару спортског менаџмента Црвене звезде, нашао се Србин , родом из Аустрије, Александар Драговић, тренутни штопер Бајера из Леверкузена.

Драговићу уговор са Бајером истиче на крају текуће сезоне, што поприлично олакшава преговоре нашем клубу са искусним штопером.

Како РСБ незванично сазнаје, Драговићев агент ће сутра посетити наш највећи стадион и надамо се договорити ангажман свог клијента у нашем клубу.

Александар Драговић је аустријски репрезентативац. Поникао је у Аустрији из Беча с којом осваја Куп Аустрије 2009. године. Базел га је приволео у своје редове и у Швајцарској, Драговић осваја 4 титуле првака ове алпске земље. После Базела, наставио је каријеру у Динаму из Кијева с којим је био шампион Украјине два пута. Кратко је био на позајмици у Лестеру, а од 2018. године је члан Бајера из Леверкузена, где је и дан данас.

Важио је својевремено за једног од највећих талената на својој позицији у Европи и без сумње би био огромно појачање за наш тим.