Звезда дочекује Морнар – дерби кола на две телевизије

Недеља је дан када ће звездаши бити приковани уз телевизију…

Фото: ККЦЗ

Да је ситуација другачија, тј. да на снази није забрана присуствовања навијачима спортским приредбама, присталице Црвене звезде би у недељу похрлиле на стадион и у халу да подрже свој клуб и буду „ветар у леђа“ какав само звездаши умеју.

Ипак, и овога пута због закључаних капија стадиона и хала, навијачи Звезде ће спортску недељу морати да проведу крај малих екрана, а 18. октобар ће бити изразито спортски дан. У недељу од 17 часова на стадиону „ЈНА“ игра се 163. вечити дерби, а пренос је обезбеђен на телевизијама Арена спорт 1 и Б92. По завршетку најважније утакмице у Србији, звездаши ће имати сат времена да предахну до новог спектакла.

Од 20 часова на програму је утакмица трећег кола АБА лиге у којој Црвена звезда дочекује тим са великим амбицијама – Морнар из Бара. Као и ове, али и претходних сезона, пренос свих утакмица нашег клуба, али и осталих тимова из регионалног такмичења, обезбеђен је на телевизији Арена спорт, а меч између Црвене звезде и Морнара из хале „Александар Николић“ емитоваће се на првом програму те спортске телевизије. Добра вест за све љубитеље игре под обручима, а посебно за навијаче Црвене звезде, јесте да је телевизија Б92 у програмску шему убацила пренос овог дуела.